maandag 24 augustus 2015

de groeps namen

vrijdag 21 augustus werden de groepsnamen bekendgemaakt. Eerst gingen de kleuters hun naam presenteren dat was de groep van juf Sarina die heten de toffe tijgers.Ze gingen met zn allen met zelfgemaakte maskers achter een soort lint staan en schreeuwden net als elke klas hoe ze heten. En daarna ging de groep van juf Petra die heten de knappe koorddansers die op een touw op de kast liepen. 

Daarna was de middenbouw aan de beurt. Eerst ging de groep van juf Ethel en juf Marjan die heten de actieve acrobaten, die groep ging kunstjes doen op de mat. Daarna was de groep van juf Sandra en juf Melinda, die heten de olijke olifanten die met zelf gemaakte olifanten kostuums en toeters de zaal in liepen. 

Daarna waren wij, de boven bouw aan de beurt. Eerst ging de klas van juf Anouk die heten de linke leeuwen die groep had in plaats van een toneelstukje zoals iedereen een dans.
Daarna waren wij de klas van meester Harry aan de beurt. Wij heten de nieuwsgierige neushoorns wij gingen een verhaaltje doen over een onschuldig neushoorn gezin met 3 heel nieuwsgierige kinderen. 
En de laatste groep van het de viering was de groep van juf Sanne. Die heten de vurige vuurspuwers zij deden een toneelstukje over een gezin dat naar het circus ging.

 Het was een heel leuke viering!!!










van DAAN en THIJMEN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten